Barn- och ungdomsverksamheten

i Vittangi församling

Den glada pojkgruppen i Vittangi by

I Vittangi församling är ca 150 barn- och ungdomar engagerade i församlingens olika verksamheter, t.ex. Kyrkans unga, miniorer, juniorer och barntimmar.

Församlingsassistenten Gun Olofsson ansvarar för barnverksamheten i Vittangi församling och leder också barnverksamheten i Vittangi by.

I Svappavaara heter ledarna ---- och ----, de ansvarar för Svappavaaras barntimmar och miniorverksamhet.

I Lannavaara är det Eva Påve och Birgit Olofsson som är ledare och tar hand om en barntimmegrupp.

I Övre Soppero leds barntimmegrupperna av Solveig Labba och Monica Nutti Blind.

Församlingen driver också barnverksamhet i Saarivuoma samebys sommarviste.

Vi är verkligen tacksamma för det fina arbete som våra frivilliga medarbetare lägger ner på församlingens barn år efter år.

Vittangi församling har också samarbete med skolan, där vi arbetar med ett material som heter ”Riddarskolan”, som är ett projekt där

vi arbetar med etik och moral samt ”Bibeläventyret” som lär barnen att hitta en röd tråd genom Bibeln.

Tillbaka till startsidan