Nya medlemmar i Svenska kyrkan!

Kristi församling har utökat sitt medlemskap. Vi har haft glädjen att motta nya medlemmar enligt nedan:

2014

I Lannavaara kyrka döptes den 14 juni Alma Lovisa Laestadius, Laxforsen född den 23 januari 2014,
Dopförrättare: Komminister
Jean Claude Marclay

I hemmet döptes den 17 maj Emma Sara Somboon Larson, Vittangi född den 30 juli 2013,
.

I Lannavaara kyrka döptes den 26 april Sara Maria Skarin, Kiruna född den 26 januari 2014,
.

I Masugnsby kyrka döptes den 12 april Jan Axel Pettersson, Masugnsbyn född den 28 juli 2013,
Dopförrättare: Komminister Helge Stålnacke
.

I Vittangi kyrka döptes den 11 april Sten Harry Nyström, Vittangi född den 17 januari 2014,
.

I Vittangi kyrka döptes den 22 februari Linn Kristina Lantto, Vittangi född den 20 augusti 2013,
Dopförrättare: Komminister Sölve Anderzen

2013

I Vittangi kyrka döptes den 20 december Enid Moa Maria Asplund, Vittangi född den 19 november 2012,
och Frida Sandra Lydia Spett Fredriksson
, Vittangi, född den 25 Juni 1999.
De har nu blivit upptagna i Kristi kyrka.
.

I Vittangi kyrka döptes den 16 november Anna Elmina Engström, Vittangi, född den 25 september 2013.
.

I Vittangi kyrka döptes den 11 oktober Karl Axel Henrik Tervaniemi Blind, Vittangi, född den 11 april 2013.
.

I Vittangi kyrka döptes den 11 oktober Pär Olle Loke Strålberg, Vittangi, född den 27 februari 2013.
.

I Övre Soppero kapell döptes den 9 juni Hilja Sigrid Elina Vitblom Labba, Vittangi, född den 8 augusti 2012.
.

I Vittangi kyrka döptes den 8 juni Ronja My Eliasson, Vittangi, född den 27 december 2012.
.

I Vittangi kyrka döptes den 8 juni Dan-Olof Hugo Lantto, Vittangi, född den 23 november 2012.
.

I Vittangi kyrka döptes den 30 mars Edvin Fredrik Tuoremaa Linghall, Vittangi, född den 20 december 2012.

2012

I Vittangi kyrka döptes den 27 oktober Lisa Wilma Hedlin, Vittangi, född den 17 december 2011.
Dopförrättare: Kyrkoherde Anna Kuoksu
.

I Svappavaara kyrka döptes den 20 september Lukas Hugo Anton Österberg Nilsson, Svappavaara, född den 17 april 2012.
Dopförrättare: Kyrkoherde Anna Kuoksu
.

I Björnlyan Vivungi döptes den 29 juli Anna-Britt Alva Lomvik Henriksson, Vittangi, född den 20 februari 2012.
.

I Vittangi kyrka döptes den 27 juli Per-Erik Valter Videholm, Vittangi, född den 27 februari 2012.
Han har nu blivit upptagna i Kristi kyrka.
Dopförrättare: Kyrkoherde Oskar Skoglind.

I Svappavaara kyrka döptes den 2 juni Carl Fredrik Elias Wiss, Svappavaara, född den 8 februari 2012.
Dopförrättare: Komminister emeritus Teresia Koivuniemi

I Övre Soppero kapell döptes den 18 maj Jonah Emanuel Blind, Övre Soppero, född den 10 januari 2012.
Dopförrättare: Kyrkoherde Oskar Skoglind

I Vittangi kyrka döptes den 24 mars Thea Amanda Strand, Vittangi, född den 14 mars 2011.
Dopförrättare: Kyrkoherde Oskar Skoglind

I Vittangi kyrka döptes den 3 mars Anna-Lena Wilsdorf, Vittangi, född den 23 september 1998.
Dopförrättare: Komminister Anna Kuoksu

I Lannavaara kyrka döptes den 25 februari Siv Ingegerd Ottilia Fors Zetterblom, Lannavaara, född den 1 september 2011.
Dopförrättare: Kyrkoherde Oskar Skoglind

I Vittangi kyrka döptes den 4 februari Tuva Lisa Laaksonen, Vittangi, född den 30 oktober 2011.

2011

I Vittangi kyrka döptes den 23 december Emma Selma Engström, Vittangi, född den 7 juni 2011.
Dopförrättare: Kh Oskar Skoglind

I Vittangi kyrka döptes den 8 Oktober Nova Elsy Angelina Salomonsson, Vittangi, född den 4 juni 2011.
Dopförrättare: Kh Oskar Skoglind

I Masugnsby kyrka döptes den 3 September Tvillingarna Eva Klara Inez och Ingeborg Julia Helena Lantto, Masugnsbyn födda den 30 april 2011
De har nu blivit upptagna i Kristi kyrka.
Dopförrättare: Kh em Jan-Erik Kuoksu

I Svappavaara kyrka döptes den 11 Juni Freja Mary Kristina Österberg Nilsson, född den 11 oktober 2010
Dopförrättare: Vice pastor Anna Kuoksu

I Vittangi kyrka döptes den 3 April Helmer Matti Hjalmar Sinbad Henriksson, född den 11 september 2010